Skibike & Snowbike

Sorteren op:

Brenter skibike tas
€235,00
Maak van je MTB Downhill Mountainbike een Skibike / Snowbike met de transformer kit van Sledgehammer
€389,95
Een goedkopere skibike versie van de Racer II variant van Sledgehammer. Goedkoop alternatief voor de Brenter Skibike en Brenter Snowbike!
€979,95
De Snowmoto MetalWorx sneeuw fiets modellen zijn een combinatie tussen de skibike, snowbike én snowscoot.
€1.099,95
Een Skibob is het race model onder de skibikes en snowbikes. Doordat deze dichter bij de grond ligt is het een model ideaal geschikt voor hogere snelheden. Bij dit model moet je gebruik maken van footskies.
€1.099,95
De Skibike, een alternatief voor skiën en snowboarden. Of voor diegene die op dit moment nog niet kan skiën maar wel van de wintersport wil genieten! Andere worden voor Skibike zijn snowbike, skibob en skifiets.
€1.159,95
Sale
De TNGNT Drift skibike combineert het MTB Downhill met de bestaande skibikes die beschikbaar zijn. Door de vorm van het model en brede ski's is hij ook op elk terrein te gebruiken. De TNGNT Drift combineert alle stijlen in 1 model.
€1.499,95 €1.299,95
Brenter zijn Skibike of Skibob is de originele gele ski-fiets die je kent van de pistes. Het C6-model is geschikt voor iedereen en een echt racemodel.
€1.865,00
Sale
De TNGNT Carve skibike combineert het MTB Downhill met de bestaande skibikes die beschikbaar zijn. Door de vorm van het model en brede ski's is hij ook op elk terrein te gebruiken. De TNGNT Drift combineert alle stijlen in 1 model met achterdemper!
€1.999,95 €1.874,95
Sale
Sno-go SHIFT Snowbike bekend van kickstarter. Hét model waar iedereen mee de berg af kan. Je staat stabiel op twee ski's op het achterste stuk van de snowbike Snogo.
€2.899,95 €2.749,95
Skibike, ook wel Snowbike genoemd, is een leuk alternatief voor op wintersport. Het is een wintersport alternatief voor ouderen, onervaren, ongeoefende, invalide of geblesseerde wintersporters. Daarnaast is de Skibike en Snowbike toepasbaar voor alle nivo wintersporters.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x