Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Wij versturen alle bestellingen met Track and Trace code. Verzenden is gratis op bestellingen vanaf EUR 100 binnen Nederland. Wij maken gebruik van PostNL en DPD.

RETOURNEREN EN / OF RUILEN

U mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen . Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug . De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden.

Het product uitpakken en gebruiken is niet van toepassing voor artikelen voorzien van een hygiëne-zegel. Deze dient volledig intact te zijn bij retourneren.

Aandachtpunten: 

1. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd;

2. Retourgestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:

a. Ze daadwerkelijk gebruikt zijn of gebruikersschade bevatten;
b. Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen;
c. Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd;
d. Indien de verpakking is voorzien van een hygiëne-zegel en deze niet (volledig) intact is;
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x