Snowscoot

Sorteren op:

Snowscoot tas
€199,95
Sale
ASP Snowscoot Cromo Glans Crhoom
€919,95 €599,95
De Snowscoot Snowbaar Snaker van Snowbaar is een snowscoot met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze snow scoot is gericht op carven en snelheid.
€695,00
Snowscoot Snowbaar Beaster classic is de goedkoopste snowscoot beschikbaar in Europa. Gemaakt in Tsjechië en een prima kwaliteit prijs verhouding snowscoot. Gericht op de freeride snowscooter.
€695,00
De Jykk Mini is geschikt voor kinderen van 3-10 jaar oud. Deze snowscoot is de voorloper naar de Jykk One snowscoots.
€749,95
Snowscoot Snowbaar Beaster PRO heeft nét iets meer dan de reguliere lijn. De boards zijn stijver en hebben een hardere flex. Daarbij is het frame iets lichter gemaakt.
€835,00
De Snowscoot Snaker PRO van Snowbaar is een snowscoot met een goede prijs-kwaliteit verhouding maar wel voor de snowscoot rider die net even wat meer wilt dan enkel de berg af. Deze snowscoot is gericht op carven en snelheid.
€835,00
Sale
Jykk ONE is een snowscoot van het merk Jykk. Het One model is een starters model en uit te breiden door middel van verschillende boards.
€949,95 €899,95
Sale
Jykk ONE-D is eenvoudig te demonteren door het S.A.S. systeem. Snowscooten als alternatief of personen die geen ervaring hebben met wintersport.
€999,95 €949,95
De ASP Snowscoot modellen van 3LMNT zijn degelijke modellen die al jaren op de markt zijn en hun degelijkheid hebben bewezen.
€1.049,95
De Snowmoto MetalWorx sneeuw fiets modellen zijn een combinatie tussen de skibike, snowbike én snowscoot.
€1.099,95
De Snaker RACE Snowbaar snowscoot heeft diverse innovaties wat hem zeer geschikt maakt voor de snowscoot rider die alles uit de snowscoot wil halen. Extra sterk, robuust, lock grips, sterkere vering, extra grip voor je voeten en nog veel meer!
€1.115,00
De Beaster RACE Snowbaar snowscoot (tricks en funpark model) heeft diverse innovaties wat hem zeer geschikt maakt voor de snowscoot rider die alles uit de snowscoot wil halen. Extra sterk, robuust, lock grips, sterkere vering, extra grip voor je voet...
€1.145,00
De WORLD CUP Beaster van Snowbaar is ontwikkeld voor dé echte fanatiekeling die met professioneel funpark materiaal de piste op wil gaan. Dit model heeft echt alles wat je wil in de snowscoot. Leuke bijkomstigheid is dat je je eigen kleursamenstellin...
€1.195,00
De WORLD CUP Snaker van Snowbaar is ontwikkeld voor dé echte fanatiekeling die met race materiaal de piste op wil gaan. Dit model heeft echt alles wat je wil in de snowscoot. Leuke bijkomstigheid is dat je je eigen kleursamenstelling kan kiezen!
€1.195,00
De Snowbaar Ultimate is de opvolger van de World Cup versie Snowscoot. Het frame is lichter en bevat meer grip plate pins.
€1.339,95
Jykk Style G is de snowscoot voor freestyle riders. Ideaal voor het funpark met tricks, jumps, schansen maar ook voor off-piste door de extra brede boards.
€1.399,95
Dé Freestyle Snowscoot voor de funpark liefhebber. Door het 70° frame directer en beter te besturen.
€1.399,95
Jykk Style A staat voor allround. Dit model is geschikt voor alle type snowscoot riders en alle type pistes en sneeuw.
€1.449,95
Snowscoot 70 met Antoni Villoni boardset. Extra breed en groot voor off-piste poeder rides.
€1.499,95
Sale
De Gangster Snowscoot van Snowbaar heeft een vering op de voorvork wat veel meer mogelijkheden biedt! Ook hebben de boards een puntige vorm wat de mogelijkheid geeft om in diepe poedersneeuw de sneeuw 'te snijden' .
€1.695,00 €1.630,00

Snowscoot

De snowscoot is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een alternatief op de wintersport vanwege blessures, lichamelijke klachten, onervarenheid, starters, beginnende skiër of snowboarder. Maar daarnaast is de snowscoot en het snowscooten ook perfect voor de wintersporter die op zoek is naar meer avontuur, off-piste en extreme wintersport. Met andere woorden - de snowscoot is geschikt voor iedereen!
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x