€ 199,95 Incl. btw

De Skibock is een leuk alternatief voor skiën en eenvoudig te leren voor jong en oud. Het skibocken heeft een hoog fun gehalte! Koop nu jouw skibock.

Levertijd:
3-7 werkdagen

Skibockerl ook wel skibock is fun op de piste!

Skibock (skibockerl) van het merk Ski-Bockerl is de nieuwste trend op de piste. Het is een combinatie van een ski met een slee. De skibock wordt ready-to-use geleverd wat betekend dat je er gelijk de piste mee op kunt. Snelheid maken en sturen is zeer eenvoudig met de skibock doordat je laag bij de grond zit. Door middel van het verplaatsen van je gewicht kun je sturen en remmen doe je door je voeten in de sneeuw te duwen of door schuin te sturen en de ski het werk te laten doen.

Skibocken is eenvoudig te leren! 

Sturen doe je met je gewicht, je handen en je voeten. Hierdoor is het erg eenvoudig en snel te leren. Een blauwe of zelfs rode piste kom je eenvoudig af. Ook dit is een leuk alternatief voor wie in de middag niet meer wilt skiën of een echt fun artikel. Hij weegt slechts drie kilo en is dus gemakkelijk mee te nemen. Het model wordt volledig in Duitsland gemaakt en alle onderdelen zijn los verkrijgbaar via Wintersport4All. Het artikel is geheel van aluminium gemaakt en heeft een dubbele vering voor extra comfort. Het aanbevolen maximum gewicht dat de skibock kan dragen ligt op 100kg lichaamsgewicht. Is dit geen optie? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn!

Gewicht: 10,6 kg
Kleur: Zwart met blauw
Materiaal: Aluminium met PE
Maximale gewicht: 100kg

eric Geplaatst op 23 Februari 2016 at 11:32

erg leuk apparaat, je kunt er fantastisch mee carven. echter neem niet te steile hellingen. en wees niet te zwaar (max. 80 kilo), anders kun je beter uitwijken naar een sit2ski

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x