Sledgehammer Sledgehammer Skibob Racer II

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Sledgehammer
€ 1.099,95 Incl. btw

Een Skibob is het race model onder de skibikes en snowbikes. Doordat deze dichter bij de grond ligt is het een model ideaal geschikt voor hogere snelheden. Bij dit model moet je gebruik maken van footskies.

Levertijd:
Tijdelijk uitverkocht - neem contact met ons op!

Skibob Racer van Sledgehammer

In vergelijking met het freeride model is de skibob racer van Sledgehammer meer gericht op carven en snelheid. Ook bij dit model is het weer eenvoudig om het leren en is het model zeer comfortabel. Dit skibob model is meer te vergelijken met de Brenter skibobs, alleen is de skibob van Sledgehammer het goedkopere en betere alternatief. Deze modellen bevatten een dubbele vering voor en achter en zijn zo instelbaar dat ze op elk terrein kunnen worden gebruikt. Daarentegen is dit bij Brenter modellen niet mogelijk, de stijfheid en afmeting van de vering kun je hier niet afstellen, bij de Sledgehammer skibike en skibob modellen kan dit wel! Het is eenvoudig te leren en binnen een dagdeel heb je in de gaten hoe het werkt en kun je de blauwe en rode piste af. Je kunt het zo makkelijk en uitdagend maken als je zelf wilt!

Het alternatief op wintersport, skiën en snowboarden

Heb je het skiën en snowboard wel gezien? Ben je op zoek naar een alternatief voor wintersport met meer comfort of juist naar een nieuwe uitdaging? Voor iedere wintersport is deze skibike een goed alternatief. Ten opzichte van skiën en snowboarden komt er slechts 10% belasting op je knieën met skibiken. Hierom is het ook een goed alternatief voor personen die een blessure hebben en een alternatief zoeken voor de traditionele wintersport met skiën snowboarden.

Hoe moet je de skibob gebruiken, skibobben

De vraag die vaak wordt gesteld is hoe rem je met een skibike of skibob? Dit is vrij eenvoudig, dit doe je door middel van het insturen van je stuur en hierna je gewicht het werk te laten doen. De ski's van de skibob zijn net zo scherp als normale ski's en met de juiste gewichtsverdeling kun je op exact dezelfde wijze remmen als passerende skiërs.

Voor vervoer zijn de ski's eenvoudig los te klikken zodat het frame los van de ski's kunnen worden vervoerd. In tegenstelling tot het freerider model moetje bij dit model wel footski's gebruiken. Deze zijn niet standaard bijgeleverd maar kun je als optie aanklikken. 

Goed om te weten is dat alle onderdelen ook los kunnen worden besteld bij Wintersport4All.

Gewicht: 10kg
Footski's: Zonder footski's, Met footski's
Zithoogte: 55 - 62cm (verstelbaar middels achtervering)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x