Jykk ONE Basic model

Jykk
€ 949,95 € 899,95 Incl. btw

Jykk ONE is een snowscoot van het merk Jykk. Het One model is een starters model en uit te breiden door middel van verschillende boards.

Levertijd:
SOLD OUT - CONTACT US

Jykk ONE

De Jykk ONE snowscoot is het basis model van de Jykk serie snowscoots. Snowscooten is gemakkelijk om te leren en eenvoudig om progressie te boeken. Het ONE model is een uitstekend model voor de beginnende rider die ervaring op wilt doen met een snowscoot. Dit model is geschikt voor de leeftijd vanaf circa 14 jaar.

Het model heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het model beschikt over G-one boardset maar niet over het SAS-systeem. Dit zorgt ervoor dat het model toegankelijker is voor de startende snowscooter. Het SAS-systeem zorgt ervoor dat je de snowscoot boards eenvoudiger kunt wisselen of onder de snowscoot vandaan kunt halen.

De G-one boards zijn de perfecte boards voor beginners aangezien deze niet geënt zijn op slechts één riderstyle maar op zowel freeride, freestyle, carven etc. Hierdoor is het leren van snowscooten nog eenvoudiger.
Het model is gemaakt van hetzelfde aluminium buismateriaal als in de fietsenmarkt. De specificaties zijn vergelijkbaar met de hoogste kwaliteit modellen qua sterkte en lichtheid. Wanneer het tijd is om over te stappen op een nieuwe set boards die meer bij jouw snowscootstijl passen dan is dit eenvoudig aan te passen. Van het merk Jykk zijn diverse soorten boardsets beschikbaar.

Het ONE-D model heeft dezelfde eigenschappen, met de toevoeging van SAS (Simple Attach System). Deze maakt het wisselen van boards een stuk eenvoudiger.

De Jykk modellen kenmerken zich door de felle kleuren en board designs. Onderstaand vind je de eigenschappen van het ONE model.

Wil je meer weten over hoe je moet snowscoot, ga dan naar hoe moet ik snowscooten?

Jykk ONE eigenschappen:

  • Frame: A6061 Aluminum
  • Voorvork: A6061 Aluminum , H-shape Plate
  • Headset: Integral Headset (1-1/8”)
  • Handlebar: Hi-Ten Steel 7,75 inch
  • Stem: 45 mm extension
  • H/T: 67.5°
  • Deck breedte: 186 mm
  • Board: G-1 CAP, Core Wood-core , Sole P-TEX
  • Flex: Medium
  • Gewicht: 8,7kg

De snowscoot wordt inclusief safety leash en toolset geleverd.

Boards: CAP constructie boards met Medium/Soft flex (Dual Hardness)
Gewicht: 8,7

Nathalie en Ron Geplaatst op 27 Februari 2016 at 11:07

Ik heb voor mijn man een snowscoot aangeschaft omdat het skiën bij hem tot nu toe nooit echt een succes was. Te laat er mee begonnen. Toen kwam ik via via bij de snowscoot en dat is echt perfect, hij gaat nu elke piste met ons af. De snowscoot is zeker een aanrader voor personen die het skiën niet meer aan kunnen leren.

Daarnaast zeer prettig contact met Nick van wintersport4all. We hebben eerst de snowscoot een dag kunnen huren en kunnen uitproberen in een indoor hal, super!!

Edward Hanssen Geplaatst op 4 Februari 2016 at 17:08

Binnen een week had ik de snowscoot binnen.
Goede service en makkelijk contact via whatsapp.
Wintersport 4 All bedankt!

Rick Snoeren Geplaatst op 9 Januari 2016 at 20:42

Top product en goed contact, zeker aan te raden!

Geraldi Geplaatst op 9 Januari 2016 at 20:42

Top service! Snelle levertijd en een top product, vervolgens werd er ook nog eens netjes gebeld of ik tevreden en met de nodige tips voor de snowscoot!De snowscoot is een aanrader voor elke wintersporter!

John vd Meer Geplaatst op 9 Januari 2016 at 20:42

Bij wintersport4ALL een snowscoot gekocht van het merk Jykk. Ik heb een perfecte service en advies ontvangen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Nu nog de snowscoot testen op een indoor baan alvorens hij mee gaat naar Oostenrijk. Ik ben er super blij mee, bedankt.

5 sterren op basis van 5 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x